Kokka på Naustholmen er matskribent i Aftenpostens matmagasin Mat fra Norge. Det er Norges største matblad. Hun er opptatt av sunn mat, nok mat og tradisjonsmat.

Fiskeretter i alle varianter er selvsagt, fra peruansk ceviche og norsk boknafesk til nytrukket torsk. Langtidslaget mat som ovnsstekt lam, fersk suppe og bacalao blir ofte å finne på menyen. Middagen inntas gjerne på Bryggeloftet i rustikke omgivelser og med utsikt mot hav og fjell. Eller ute på bryggekanten med sjøen rett ved.

Det er også mulig å ordne middag på ærverdige Villa Haugen eller på gamle Grøtøya hovedgård på naboøya, der interiøret er autentisk fra den tiden Grøtøya var en av Norges største handelssteder. Begge disse stedene danner en ramme om et måltid, som ingen glemmer. Det er kun en kort spasertur over til Grøtøya via broforbindelse. Ved større middager bestilles kokk eksternt.

Vi fører et utvalg av drikkevarer som er tilpasset menyen. Naustholmen har alle rettigheter.

Frokost er inkludert. Lunsj lager vi over bål eller dere smører matpakke.

Pin It on Pinterest

Share This
Naustholmen Adventure Island Skaug As
Send