Kongefølelsen

Finn Kongefolelsen

Kongefølelsen handler om å stå trygt på beina sine og føle at ingen eller ingenting kan velte deg. Da føler du mestring og da er du sterk. Det er ikke bare godt å være sterk – det er nødvendig. Hverdagene møter oss med stadig nye utfordringer som det krever styrke å takle.

Én dag fikk hun spørsmålet: Hva gjør at du alltid «går til topps», mens en del av oss andre bare gir opp underveis? Hun ante ikke, men ble veldig nysgjerrig og gikk grundig til verks for å finne svaret. Det ble til ti konkrete tips til å finne kongefølelsen, hennes egen metode, som siden ble til et yndet foredrag og deretter en bok som har inspirert og hjulpet mange til å finne kongefølelsen i eget liv.

Det har ikke alltid vært enkelt, og hun gir mye av seg selv. Det blir stille i salen når Randi tar oss med fra topp til bunn og til topps igjen. Og så bærer det utfor på nytt. Hun har lært «the hard way», av egne feil og av å utsette seg for store utfordringer. Nøkkelord: arbeidsglede, gjennomføringsevne, tro og vilje, daglig forbedring gjennom egenevaluering.

Ingen glemmer et foredrag med Randi. Foredraget både morer og beveger. Det er lærerikt og nyttig – både på jobb og privat. Men viktigst av alt, de har fått ei verktøykasse med enkle mentale redskaper som virker. Og ingen har misforstått budskapet: Det er DU, som har ansvaret for å stå opp, uthvilt og engasjert, om morran.

 

Referanser

Dag Erik Pedersen, NRK: -Norges beste foredrag. Ferdig snakka.

Sturla Berg Johansen:

Jeg har, ved flere anledninger, vært så heldig å få overvære foredraget “Kongefølelsen.”

Det er morsomt, rått og til tider rørende. Randi forteller om forberedelse, gjennomføring og seier på en måte som krever nærmere ettertanke for din egen del. I hvert fall var det slik jeg følte det.

Har jeg gjort det jeg kan? Har jeg lagt til rette for å klare det? Har jeg gitt alt som må til?

Som en direkte konsekvens av inspirasjonen jeg følte ved foredraget sist gang jeg så det, reiste jeg hjem og tømte kalenderen min for alt som ikke ville ta meg til mitt nye mål: premiere på nytt show.

Jeg anbefaler dette foredraget til alle som tar seg selv på alvor, og har et ønske om å la seg inspirere, og et genuint ønske om å gjennomføre den drømmen de måtte ha.

 

Beste evaluering er 5,16 på en skala til 5.

 

Varighet: 1 – 2 timer