Bøker

Smakebiter fra Naustholmens ujålete kjøkken er ei bok fra hjertet. Boka handler om mer enn god mat. Den handler om kjærlighet til å skape de gode opplevelsene. 

Femti kroner av hver bok går til utdanning i Nepal. Høsten 2022 var vi en gjeng som reiste og besøkte utdanningsprosjektet WHY, og det var tilfredsstillende å se at hjelpen fra Norge har god effekt.

KJØP BOKA HER. Den koster kr 399 og leveres fraktfritt i hele Norge.

 

 

Alle bøker som selges nedenfor har en veldedig andel på 25% av kjøpesummen, som går til utdanning for Bhotefolket i Nepal gjennom mikroprosjektet WHY.

UTSOLGT: Denne boka har et oppdrag: Å være inspirerende og instruktiv.

Boka er basert på mine historier og et levd liv i spenning, motgang og medgang. Den er delt i fire deler, og gir deg ti teknikker og en haug med knep. Mye av dette har jeg lært av mennesker jeg har møtt på min vei. Noe har jeg lest. Andre knep har jeg tenkt ut selv. Først og fremst er dette min mestringsfilosofi og en måte å leve på som fungerer godt for meg. Jeg får det bedre og bedre.

Mange har hørt foredraget Finn kongefølelsen. Noen har bedt meg utgi foredraget som bok. Én av dem var Cappelen Damm. De gir ut 1500 nye titler hvert år. Klart jeg sa ja.

Ved kjøp her går 25 % av prisen på boka til utdanningsformål i landsbyen Hongon i Nepal, der de to sherpaene Tshering Pande Bhote og Jyamchang Bhote, som tok meg til topps på Everest, kommer fra.

Noen leser opplevelser

 

Som eneste norske bok ble Drømmeturer i Norge – 11 ekspedisjoner for vanlige folk anbefalt på VG Netts reisebokoversikt . Nå har den fått terningkast 5 i Hyttemagasinet.

Boka ble lansert på Litteratur på Finse, og ble umiddelbart den mest selgende boka på festivalen.

Dette er ei bok du får lyst til å komme ut på tur av – artige turer, glade timer, perfekte øyeblikk og noen tøffe tak. Boka inneholder ekspedisjoner fra tre sekunder til ei uke. Oppnåelig og skjerpende.

Noen leser opplevelser

Kr 350 + porto kr 135

Mot toppen er  utsolgt fra forlaget. Du kan sikre deg ett av de siste eksemplarene ved å kjøpe dem her.

Mot toppen er ei personlig historie om fjell og mestring, fra oppveksten på bygda til toppen av verdens høyeste fjell.

Hver av de syv tindebestigningene til det høyeste fjellet på hvert kontinent har sin helt unike og gripende historie, så forskjelligartet som bare livet kan være på sitt beste – og verste. Sett deg godt under pleddet og forbered deg på alt fra latterkuler til kalde vindgufs og et hjerte i bevegelse når du leser denne boka.

Noen leser opplevelser

Kr 350 + porto kr 135

 

Noen leseropplevelser

Grazyna Samsel: Boken din er noe av det mest spennende jeg har lest! Jeg gledet meg til å komme hjem og lese den ferdig. Jeg slukte sidene, og så la jeg den fra meg og tenkte. Jeg føler meg oppløftet, motivert og glad. De målene jeg har satt meg virker plutselig lettere å nå enn jeg hadde trodd. Bare jeg vil det sterkt nok. Og det vil jeg.

Jan Birger Kirkeli: Vil bare sende en liten enkel tilbakemelding om boka di.  Har lest ca 20 andre bøker om fjellturer, nord og sydpolen, alle type kontinent. Alle typer personer, Ousland, Kagge, Ulvang, Thorsen, og mange flere norske. Må bare si at av alle desse, er dette den mest spennende. Du skriver så detaljert, at jeg lever meg helt inn i det. Mulig du som kvinne, tenker på andre ting som menn ikke tenker på. Hvordan småting kan gi konsekvenser både positivt og negativt. Kjempeflott.

Eli-Anita Johansen: Boken din fikk jeg i bursdagsgave! Jeg synes den var kjempebra, du skriver godt, lettlest og ærlig.

Kirsten Barstad Ekeland: Jeg har nett lest boken din om Killimanjaro/Everest osv, den var utrolig bra skrevet, jeg følte at jeg var med, når du skrev om Everest så “var jeg med” selv om jeg bare gikk fra Luckla og opp til Gorak Cheep, dette var i påsken 09 og i juli 09 fylte jeg 70 år.

Espen Fodnes: Er en mann på 26 fra Kragerø som har lest boken din mot toppen ( en fantastisk bok forresten. Lest den flere ganger)

Kjell Husby: Det er ei utrolig interessant og god bok. Er full av beundring….