Foredrag

 

En av Folka

På få år er øya Naustholmen i Steigen forvandlet fra et privat feriested til en populær opplevelsesdestinasjon. Ikke sjelden gråter gjestene når de drar.

Oppskriften er et tydelig konsept, enkel ledelsesfilosofi og å sette daglige forbedringer i system.  Men ikke bare det. Naustholmen er et sted hvor det er stort hjerterom og lett å finne tilhørighet. Folka er de som gjør jobben. Å være en av Folka er som å være del av en familie.

Foredraget tar for seg hvordan bygge kultur og utvikle lønnsom drift gjennom bærekraftstenkning og verdibasert bedriftsutvikling. Det er et foredrag som både morer og beveger og får deg til å reflektere. 

Tid: 30 – 45 minutter

 

 

Mot toppen

 

I 2004 ble Randi Skaug første norske kvinne på Everest. Hun var et ukjent navn i klatreverdenen. En outsider. Ingen ville veddet på at hun kom opp. Ingen brydde seg med å gjøre det heller.

Foredraget handler om å gjennomføre. Om å sette seg høye mål og nå dem. Om seig vilje og trassig fokus. Om hardt arbeid og et øye for detaljer. 

Det er et foredrag som trollbinder og inspirer. Det er et foredrag du husker. 

Tid: 45 – 60 minutter

 

 

Referanser

Dag Erik Pedersen, NRK: -Norges beste foredrag. Ferdig snakka.

Sturla Berg Johansen:

Jeg har, ved flere anledninger, vært så heldig å få overvære foredraget “Kongefølelsen.”

Det er morsomt, rått og til tider rørende. Randi forteller om forberedelse, gjennomføring og seier på en måte som krever nærmere ettertanke for din egen del. I hvert fall var det slik jeg følte det.

Har jeg gjort det jeg kan? Har jeg lagt til rette for å klare det? Har jeg gitt alt som må til?

Som en direkte konsekvens av inspirasjonen jeg følte ved foredraget sist gang jeg så det, reiste jeg hjem og tømte kalenderen min for alt som ikke ville ta meg til mitt nye mål: premiere på nytt show.

Jeg anbefaler dette foredraget til alle som tar seg selv på alvor, og har et ønske om å la seg inspirere, og et genuint ønske om å gjennomføre den drømmen de måtte ha.

 

Beste evaluering er 5,16 på en skala til 5.

 

Varighet: 1 – 2 timer