Spise ute

Å spise ute er en nytelse – og særlig de måltidene som kommer etter en endt tur og mens du                     fortsatt er i frisk luft.

I spalten Under åpen himmel kan du i hver utgave av Aftenpostens matblad Mat fra Norge lese om opplevelser og oppskrifter, som jeg deler med matbladets lesere.

      Mat fra Norge Nr. 01-2011                     Mat fra Norge Nr. 02-2011

          

       Mat fra Norge Nr. 03-2011                     Mat fra Norge Nr. 01-2012

          

       Mat fra Norge Nr. 02-2012                     Mat fra Norge Nr. 03-2012

nr2 2012          nr3 2012

       Mat fra Norge Nr. 04-2012                     Mat fra Norge Nr. 05-2012

nr4 2012          nr5 2012

       Mat fra Norge Nr. 06-2012                     Mat fra Norge Nr. 07-2012

nr6 2012          nr7 2012

       Mat fra Norge Nr. 08-2012                      Mat fra Norge Nr. 01-2013

nr8 2012          Mat fra Norge nr1 2013

Mat fra Norge Nr. 02-2013                             Mat fra Norge Nr. 03-2013

Mat fra Norge nr2 2013          Mat fra Norge nr3 2013

Mat fra Norge Nr. 04-2013                             Mat fra Norge Nr. 05-2013

Mat fra Norge nr4 2013          Mat fra Norge nr5 2013

Mat fra Norge Nr. 06-2013                             Mat fra Norge Nr. 07-2013

Mat fra Norge nr4 2013          Mat fra Norge nr5 2013

Mat fra Norge Nr. 08-2013                             Mat fra Norge Nr. 01-2014

Mat fra Norge nr4 2013          Mat fra Norge nr5 2013