Nyheter

Intet er så fredelig som ei øy i havet

Naustholmen Adventure Island åpnet dørene i mai 2016 med ei drømmehelg for 18 gjester, som deltok på  yoga, padling og fjellturer. I juni ble tidenes første Eventyrjenterfestival arrangert med 54 overnattingsgjester på øya. Det ble ei energirik og fin helg for både gjester, crew og arrangørene Hvitserk, Turjenter og Norske Skaug as.

Her på øya ligger alt til rette for gode møter og felles opplevelser. Vi retter oss først og fremst mot mindre grupper fra næringsliv og organisasjoner, vennegjenger og egenorganiserte events. I turistsesongen om sommeren er det også åpent for enkeltturister, par og grupper. Møterommet er utstyrt med videoprosjektor og lyd.

Det er overnattingskapasitet til ca 20 personer. Fellesskap står i sentrum.  Man deler rom, spiser sammen og gjør aktiviteter sammen. Kjøkkenet serverer nydelig langtidskokt mat, gjerne fra lokale leverandører eller rett fra havet.

www.naustholmen.com

Book her: randi@randiskaug.no

Velkommen!