Referanser

Lampehuset

Tusen takk Randi! Du gav oss KONGEFØLELSEN!
Takk for et bevegende, sterkt og veldig inspirerende foredrag på vår kjedesamling september 2013. Takk for at du deler dine opplevelser med oss og ikke minst for at du deler hva dine mange og ekstreme erfaringer har gitt deg av dypere innsikt og forståelse.
Du har vist oss at vi i mye større grad enn hva vi tror kan styre våre egne sinnsstemninger. Du har gitt oss masse gode metoder for å gjøre dette, og også for hvordan vi kan bruke dette for å oppnå våre målsettinger.
Du deler raust av dine opplevelser på en ydmyk og jordnær måte med både varme og glimt i øyet. Så igjen fra alle oss i Lampehuset; takk! Dette er et foredrag som vil bli husket og som vi vil ta med oss videre.

Einar Karlsen
Driftsjef Lampehuset
Skedsmo, 14.10.13