Nyheter

Lanseringskveld for Randi Skaugs nye bok «Finn kongefølelsen»

Finn Kongefølelsen – boklansering 6. mars kl. 18 på Cappelen Damm
Betaling i døra kr 150,-. Alle inntekter til utdanning i Nepal.
Påmelding sendes til “invitasjoner@cappelendamm.no”

Dette er kvelden som vil gi deg energi til langt ut i året. Eventyreren Randi Skaug kan like mye om å finne topper i livet, som å bestige fjelltopper. Hun er en gnistrende foredragsholder. I sin nye bok deler hun raust sine tips om å gjøre hver dag til en god dag.

Randi er første norske kvinne på Everest og en av veldig få kvinnelige profesjonelle eventyrere. Hun lever av å holde foredrag, arrangere medarbeidersamlinger for bedrifter, skrive bøker og drive styrearbeid. Folk sier hun har en energi som smitter.

Etter å ha fullført Seven Summits, det høyeste fjellet på hvert kontinent, i 2007, besluttet hun å bruke sitt overskudd på å inspirere andre til å få Kongefølelsen, det vil si å stå støtt i hverdagen. Samtidig bestemte hun seg for å bruke Norge som ekspedisjonsland. Kajakkturen SAKTERUTA på Nord-Norgekysten er et resultat av denne beslutningen. Det tredje hun tok tak i var å gjøre mer for verdenssamfunnet. Det har blant annet ført til et mineryddingsprosjekt i Afghanistan, hvor det er samlet inn rundt kr 700.000. Nå fokuserer hun på utdanningsformål for Bhotefolket i Nepal, gjennom prosjektet WHY. Inntektene av lanseringskvelden går i sin helhet til dette formålet. Du kan melde deg på her. Billettpris kr 150,-

Følg også med på Kongefølelsen på Facebook. Her kommer program og mer info. Det blir en spennende og innholdsrik kveld.

Mange kjenner Randi fra opptredener på God Morgen Norge og som fast innslag med SAKTERUTA på NRK P1 Norgesglasset i fjor sommer. Nå får du en mulighet til å møte henne personlig og sikre deg et signert eksemplar av hennes nye bok. 25 % av prisen på bøkene hun selger selv går også til utdanning i Nepal, blant annet til utdannelse av en lege.

Randi har skrevet tre bøker: Mot toppen (2008), Drømmeturer i Norge (2010) og Finn Kongefølelsen (2013).