Referanser

Expedition Finse 2013

Gjorde en forskjell for mange

Under Expedition Finse 2013 var hele ekspedisjonseliten samlet i Peisestuen på Finse for å høre ditt foredrag om å finne kongefølelsen. Med fyr på peisen, te i koppene og interesserte tur- og ekspedisjonsfolk i enhver liten krok, lå alt til rette for en fin og unik opplevelse. Med ærlige refleksjoner rørte ditt foredrag ved oss alle. Med engasjement og energi tok du oss gjennom oppturer og nedturer med en åpenhet som imponerte alle. Vi lo, noen gråt og det var et rørt publikum som forlot Peisestuen med nye perspektiver på dette med å finne kongefølelsen. Vi tror at ditt foredrag gjorde en forskjell for mange.

Tusen takk Randi det ble en fin og unik opplevelse. Og ikke minst – takk for dansen!

Vennlig hilsen
Hilde Vikane

Finse 1222