Nyheter

WHY

Min neste bok Finn kongefølelsen har i likhet med mine tidligere bøker et veldedig formål. Denne gangen går 25 % av prisen på boka, når den kjøpes gjennom meg, til utdanningsformål i landbyen Hongon i Nepal. Dette er landsbyen der Tshering og Jyamchang, fjellguidene som førte meg til topps på Everest kommer fra. De er fra bhotefolket, et lite minoritetsfolk i Nepal. Det er 20.000 bhote i verden.

Dette prosjektet har fått navnet Why. Å gi ungdom en bedre sjanse til å kjempe seg ut av fattigdommen er å jobbe for fred. Fred er godt. For alle.

Du kan kjøpe boka her til jul, få et fint julekort å legge under treet og få en god anledning til å drikke en kopp kaffe sammen med den du gir den til når boka kommer til deg i februar. Boka Finn Kongefølelsen kommer i hyllene hos bokhandlerne i februar.

Den koster kr 349,- og leveres portofritt.

Portoen spanderes av Brynje som holder meg tørr og varm, Petzl som sikrer livet og lyser vei og PowerTraveller som forsyner meg energi til telefon og kamera, så flere kan få ta del i øyeblikkene fra mine turer.

Fotografen Sindre Lønnes Thoresen besøkte landsbyen Hongon i vår. Se videoen: http://whataboutproject.com/multimedia/sindre-multimedia

Bildene er tatt og gitt til prosjektet av ham.