Referanser

1,6 millionersklubben

…det du virkelig er god på er å klare å røre oss alle i både hjerte og sinn..

Kjære  Randi

Tusen takk igjen for et fantastisk foredrag du holdt på Bristol 30. november til 100 kvinner, i  forbindelse med 1,6millionerklubbens 1 års jubileum.

Vi blir alle veldig imponerte over å se og høre deg fortelle om dine fantastiske toppturer verden over.Vi elsker de fantastiske naturskjønne bildene dine.Vi blir imponert av dine utrolige sportslige bragder og ditt mot, din utholdenhet, entusiasme og tålmodighet .

Men det du virkelig er god på er å klare å røre oss alle i både hjerte og sinn. Dine fortellinger om barn og voksne som virkelig er tøffe. De som  klarer å overleve et tøft og tragisk liv i krig og fattigdom,blant miner, sult og døde.

Vi som opplever deg en slik kveld , sitter igjen med tårer i øyekroken, men også mye energi og pågangsmot til å ville hjelpe og bli et enda bedre menneske .

Foredraget du holdt  på 1,6millionerklubbens  Bokseminar 28.september ,var også helt Konge.  Alle de 90 kvinnene som var tilstede bare elsket deg og gledet seg til å møte deg og ditt herlige smil igjen 30.november.

Du gir oss mye energi og overskudd, og det er nettopp det vi trenger i dagens travle og overfladiske verden.

God Jul

Hilsen Gerd Kjos

Styremedlem i 1,6millionerklubben.

http://1.6millionerklubben.no/