Nyheter

Opptatt som medlem i The Explorers Club

17. oktober ble Randi Skaug tatt opp som Member International i ærverdige The Explorers Club. Klubben har historie som samlingspunkt og pådriver for forskning og utforskning i hele verden. “Medlemskapet er både en anerkjennelse og en mulighet”, sier Randi som vil bruke medlemskapet  aktivt i sine neste prosjekter.

Startet i 1904

Klubben har sitt hovedsete i New York og det siste året er det norske Chapter gjenoppstått under ledelse av Sturla Ellingvåg. En av de mest betydningsfulle norske eventyrere – Thor Heyerdahl – var medlem i sin tid. Børge Ousland er vår tids mest kjente norske medlem i den ærverdige klubben.

“Founded in 1904 by a group of the world’s leading explorers, The Explorers Club is a multi-disciplinary not-for-profit professional society dedicated to the advancement of field research, scientific exploration and the ideal that it is vital to preserve the instinct to explore. The mission of The Explorers Club is the encouragement of scientific exploration of land, sea, air, and space. Our members hail from all corners of the globe and are among the most accomplished in all facets of exploration and the field sciences.”

 

http://www.explorers.org/