Referanser

BSI

Fantastisk foredrag du holdt i Bergen i kveld! 🙂

Det du sa igår, traff meg rett i hjertet!

To spontante mailer fra deltakere:

Fantastisk foredrag du holdt i Bergen i kveld! 🙂 Hadde nok trodd det skulle bli mere fjellprat, men dette var mye bedre og for min del – mye viktigere! Tusen takk for mange kloke ord! 🙂 En del har nok underbevisstheten min tenkt på før, men dette var veldig godt å få høre! 🙂

Ha en fantastisk fin kveld! 🙂 Masse lykke til med mineryddingsprosjektet! 🙂

Klem fra Benedikte Heide

 

Sendt: 1. november 2011 08:05
Til: randi@randiskaug.no
Emne: Takk for at du delte kongefølelsen!

 

Tusen takk Randi Skaug, for et fantastisk inspirerende foredrag du holdt for oss BSI-ere igår.
Du har sikkert hørt det før, men jeg har aldri opplevd et menneske med så stort engasjement, pågangsmot og en viljestyrke som ikke kan måle seg med noe annet!

Det du sa igår, traff meg rett i hjertet! Store ord som “fantastisk” og “utrolig” kan ikke beskrive den følelsen jeg satt igjen med i går kveld. Du ga meg rett og slett KONGEFØLELSEN!
Etter en 9 års lang kamp mot spiseforstyrrelser, mangler jeg nettopp denne siste lille motivasjonen til å nå toppen, til å få tilbake mitt friske liv. Jeg har alltid vært flink til å sette meg mål, men nesten enda flinkere til å ikke fullføre dem.

De fire “enkle” prinsippene du nevnte igår, er nettopp det jeg trenger å jobbe med for å komme meg videre. Jeg vet det så utrolig godt, men noen ganger trenger man en som deg til å sette ord på det på en svært overbevisende måte! Igjen, tusen takk! Jeg skal virkelig ta vare på den følelsen du delte med oss igår. Ikke minst skal jeg ta i bruk teknikkene i møte med hverdagens utfordringer. For jeg er sikker på at dette er teknikker som kan brukes til alt fra å bestige Everst, til å komme seg igjennom en sykdom.

Sunne inspirasjonsilder vokser ikke på trær! Jeg er glad for at det finnes sånne som deg som kan spre Kongefølelsen!
Takk for at du ville komme til Bergen og holde foredraget ditt! Nå gleder jeg med til jul! Da skal jeg kose meg med boka “Drømmeturer i Norge”!

Vennlig hilsen BSI-er