Referanser

Synnøve Finden

Synnøve Findens ansatte har ved flere anledninger fått høre Randi sitt fascinerende foredrag “En eneste stor opptur” – for en bragd!

Da Randi kom til Synnøve Finden for å be om støtte til å gjennomføre sin drøm, så tok det ikke mange timene før vi hadde tatt beslutningen – selvfølgelig! Randi står for holdninger og verdier som vi gjerne assosieres med. Dette får vi i fullt monn også oppleve når vi hører henne fortelle om planleggingen og gjennomføringen av turen til topps. Med innlevelse forteller Randi om bakgrunnen for sitt ønske om å bestige Mt Everest; forberedelsene – mentalt og fysisk – teamarbeid, mestringen, motivasjon og om det å sette seg mål. Dette er i stor grad tanker som også kan relateres til næringslivet – noe Randi får frem på en troverdig og relevant måte i sitt foredrag. Synnøve bare fortsetter å heie på denne djerve kvinne!
_________________________________
Christin Flinstad, marketingdirektør
Synnøve Finden ASA
Mob.             +47 98257712
Dir.             +47 23334426
Sent.             +47 23334400
e-mail: christin.flinstad@synnove.no