Nyheter

Mentor for Team NPRO

“…som Manager for det nyoppstartede langdistanselaget i langrenn, Team NPRO – er jeg opptatt av de små deltajene som skal lede oss til topp prestasjoner i trenings- og konkurransesammenheng. Fysikken er et element som det selvsagt må jobbes med daglig. Men likeledes må mine løpere gå i seg selv og jobbe smart på det mentale plan. Toppidrettsutøvere må være mentalt forberedt på de tøffe fysiske utfordringene de begir seg ut på. Som god hjelp på veien har Team NPRO innledet samarbeid med Randi som hjelper oss med den mentale treningen gjennom sesongen. Vi er meget fornøyde og det er mange likhetstrekk mellom det Randi gjør i det daglige og de utfordringene som vi står overfor i skisporet. Det er ingen tvil om at Randi for oss til å yte det lille ekstra gjennom dedikert tankearbeid.”

Manager Team NPRO, Daniel Holm