Nyheter

Eventyrjenterfestivalen 2018

Masse nye aktiviteter, blant annet midnattssolpadling, nattklatring av Hamarøyskaftet og seiltur med Børge Ouslands Northern Passage, samt klatretur med Himalayaguiden Tshering Pande Bhote, står på programmet i årets Eventyrjenterfestival. Det er tredje gangen festivalen arrangeres av Hvitserk og Randi Skaug på Naustholmen Adventure Island, i samarbeid med Turjenter.no, Brynje, Tickettothemoon og Cermaq. Det blir også på fyll for hodet og hjertet - spennende foredrag og en konsert med vibes. Påfyll for magen også - masse god mat. Påmelding  

Les mer...

Vakraste stedet

Eventyreren Robin Trygg fra Sverige har vært overalt. Da han kom til Steigen ble han bergtatt. Se videoen:

Les mer...

Dagens Næringslivs magasin D2 om Naustholmen

I sommer kom D2 til Steigen. Resultatet ble en artikkel som vi som driver på Nordskot kan være stolte av. Både Naustholmen, Manshausen og Villa Haugen er nevnt. Les artikkelen her:

Les mer...

Intet er så fredelig som ei øy i havet

Naustholmen Adventure Island åpnet dørene i mai 2016 med ei drømmehelg for 18 gjester, som deltok på  yoga, padling og fjellturer. I juni ble tidenes første Eventyrjenterfestival arrangert med 54 overnattingsgjester på øya. Det ble ei energirik og fin helg for både gjester, crew og arrangørene Hvitserk, Turjenter og Norske Skaug as. Her på øya ligger alt til rette for gode møter og felles opplevelser. Vi retter oss først og fremst mot mindre grupper fra næringsliv og organisasjoner, vennegjenger og egenorganiserte events. I turistsesongen om sommeren er det også åpent for enkeltturister,...

Les mer...

Bli med på en øyhelg med uteopplevelser utenom det vanlige!

Les mer...

Sakteruta sangen

Les mer...

Lanseringskveld for Randi Skaugs nye bok «Finn kongefølelsen»

Finn Kongefølelsen – boklansering 6. mars kl. 18 på Cappelen Damm Betaling i døra kr 150,-. Alle inntekter til utdanning i Nepal. Påmelding sendes til "invitasjoner@cappelendamm.no"

Les mer...

WHY

Min neste bok Finn kongefølelsen har i likhet med mine tidligere bøker et veldedig formål.

Les mer...

Naturlig helaften

NRK Ut i Naturen sin storsatsing "Naturlig helaften" har i år to gjester som er med hele programmet i gjennom, Aleksander Gamme og Randi Skaug.

Les mer...

NRK P1 Norgesglasset følger SAKTERUTA

Når Randi begir seg ut på sommerens store eventyr SAKTERUTA blir det dekket grundig av Norges største radiokanal med hele folkets radioreporter Pål Plassen i spissen. SAKTERUTA går fra Rørvik 20. mai og ferden går mot Russland. SAKTERUTAs filosofi er at turen tar den tiden den tar. Den har to mål: å komme trygt og helt hjem og å gjøre hver dag til en fordømt god dag. Les bloggen her.

Les mer...